Håll koll på utbildning och kompetens - testa gratis


Januari/februari 2018 kommer vi lansera en helt ny tjänst där du som företagare på ett enklare och smidigare sätt håller koll på utbildning och kompetens hos era anställda. På ett enkelt sätt lägger du till alla de utbildningar respektive anställd har och när och hos vilken utbildningsgivare den genomfördes. På detta sätt får du koll på förnyelser - Beställer enkelt nya kort - Laddar upp certifikat för att samla allt på ett och samma ställe. ​​​All information på en och samma plats. Via datorn eller telefonen. Varsomhelst.

Tjänsten kommer lanseras i ett första skede som en pilot under januari 2018. Vill du vara med och kostnadsfritt testa och utvärdera tjänsten? Lämna bara din e-post nedan. Begränsat antal licenser.
  • Slipp excel-filer och oreda. Detta är ingen hjärnfysik. Men ska vi vara ärliga så är det enklare än att ha massvis med excel-filer här och där. Du når tjänsten både från dator och telefon var du än befinner dig och kan se vem och vilken kompetens de anställda har. 

  • Missa inte att förnya en utbildning. Systemet sorterar enkelt på utbildningar eller giltlighetstid där du kan se när och vems utbildnigar som håller på löpa ut. Förnya i god tid och slipp stressen.

  • Enkelt och prisvärt. Några knapptryck per anställd så är rätt information inlagd och sortera sedan enkelt på anställd/utbildning eller giltlighetstid för utbildningen. Smidigt när du nästa gång skall beställa ny utbildning eller funderar om den anställde har rätt kompetens för ett visst arbete. OBS! Tjänsten går att använda oavsett var och med vem du har genomfört utbildningarna genom.
Slutversionen kan skilja sig från nedan exempel.